Pressemelding: Seier til Tveiten Sollie

Olliver Tveiten Sollie har lagt press på seg selv, sammen med teamet. Han var nervøs foran finalen lørdag i 2. runde i mesterskapet. Men en perfekt start og god kjøring ledet han fra start til mål og kunne juble for sin første internasjonale seier i RallyX.

Han fikk hard kamp gjennom helga, og fredag under et spesielt sprint-format tok han 2. plass bak svenske Hampus Hagstrøm. Det var de to som byttet på posisjonene under løpene, og dermed ligger de i delt ledelse i mesterskapet sammenlagt etter første helga.

Dette var en stor seier for Olliver, familien og spesielt pappa Stig. Sammen med RX Evolution har vi lagt ned mye arbeid de siste årene, og endelig gav det uttelling etter å ha vært nærme ved flere anledninger. En av de store konkurrentene i fjort gikk rett inn i senior og tok 2. plassen der, mens en annen kjørte Supercar.

 

Derfor er det gode prestasjoner over flere år Olliver nå har vist, og nå er han en av kandidatene til å kjempe om seier i mesterskapet. Det skal vår andre fører dra nytte av og få gode tips og erfaringer videre, forteller Atler Skaar som styrer dette prosjektet.

 

Theo Johansen er med i teamet, og han er en humørspreder som tok store steg i helga. Han endte på henholdsvis P10 og P15, men det er ikke lenge til Theo er med å kjempe om finaleplass. Han endte på 3. plass i sin semifinale, der de to beste går videre.

 

Skaar Racing Team som står bak prosjektet RX Evolution var også på Gardermoen i helga med våre Elektriske Crosskarter, E-CROSS.