Pressemelding: Siljehaug i Super Trucks

Mads Siljehaug (25) fra Lillehammer skal kjøre Stadium Super Trucks på Long Beach i California neste helg. Siljehaug som er ansatt som fabrikksfører for Reiter Engineering kjører vanligvis KTM GT4 i den Amerikanske GT4 serien og KTM GTX i Creventic 24h Series i Europa, men denne helgen har han fått invitasjon av James Bo LeMastus om å få kjøre en av teamets biler i Super Trucks på Long Beach.

Hvordan henger dette sammen da Siljehaug? «Vi i Reiter Engineering har hatt kontakt med LeMastus en tid gjennom at han har deltatt i diverse arr. sammen med KTM. Han kjøpte en KTM GT2 bil av oss i år og jeg var sammen med han og coacha og testkjørte bilen i to dager på Red Bull ring forrige uke før han overtok bilen. Vi fikk en veldig god tone og dermed inviterte han meg over for å kjøre et løp i Stadium Super Trucks. LeMastus eier et team i USA og de kjører med fem biler i serien,» sier Siljehaug. Reise, opphold, bil og evt. skader på bilen blir kostet av LeMastus.

«Dette blir jo noe helt annet enn det jeg er vant til å kjøre, men jeg synes dette blir utrolig spennende å få prøvd og er veldig takknemlig for å få denne muligheten fra LeMastus. Jeg kommer nok til å ta det veldig forsiktig, for dette er villmannskjøring på høyeste nivå og typisk Amerikansk show med 80 000 tilskuere i gateløpet på Long Beach»