Pressemelding: Solli Poulsen gjør comeback i ny klasse!

I fjor kjørte han GT4 Scandinavia, men i år skal de tilbake til Racing NM og GT-klassene.

Det kommer stadig noen nyheter rundt årets NM i baneracing, og en av de som presenterer seg til denne sesongens Racing NM er Marius Solli Poulsen som sist han kjørte hjemme i Norge deltok i GT5-klassen. Nå er ny BMW med V6 motor handlet inn til å delta i den grommeste heatet i mesterskapet.

– Jeg gleder meg veldig til å kjøre hjemme i Norge igjen. Må si jeg har savnet de norske banene med mye variasjon, og ikke minst farten. Nå skal vi opp og kjøre GT1 i Racing NM også skal vi kjøre BMW Cup, forteller Solli Poulsen.

BMWen er en Mitjet BMW V6 rørrammebil med glassfiber body. Denne håper teamet at de skal kunne være med å kjempe om topplasseringer i NM.

– Målsettingen vår er å kjøre raskest mulig, men dette blir helt nytt for meg, og vi må lære bilen. Dette blir nok en stor overgang for oss, sier han.

I fjor deltok Solli Poulsen i GT4 mesterskapet i Scandinavia med en Mercedes AMG GT4. Der havnet nordmannen på fjerdeplass sammenlagt.

– Jeg var veldig godt fornøyd med mesterskapet vi kjørte i fjor, men nå er vi tilbake i Norge og det kjennes veldig bra.

Årets første NM-runde kjøres på Vålerbanen første helgen i mai.

Mail: marius@fotosvingen.no