Pressemelding: Steinbråten setter Norge på simracingkartet

IMSA Esports Championship er en av årets største mesterskap innenfor simracing. Dette er en konkurranse hvor de beste i verden konkurrerer om seier. Etter mange måneder med flere løp klarte den norske sim-sjåføren Ole Steinbråten å sikre seg seieren i dette mesterskap.

«Denne seieren er en av de største oppnåelsen en nordmann har klart innenfor simracing. Ole som nå har kjørt dette året i teamet til Max Verstappen har hatt en enrom utvikling, vi gleder oss til å se hvordan 2024 vil bli for han. Han er en av flere norske sjåfører som er med på å sette simracing i søkelyset. Vi ønsker at flere blir engasjert i denne kule sporten som Norge nå begynner å dominere i» – Sier landslagssjef Daniel Størkersen.

«IMSA Esport Global Championship er uten tvil den største og mest profilerte serien jeg har delta i. Det å vinne her føles helt utrolig kult! Etter jeg kom inn i Verstappen.com Racing Team Redline tidlig i 2023 har det gitt en inngang til stor kunnskap og veiledning. Dette kombinert med utallige timer med detaljert trening lagt ned har jeg nå klart å ta steget helt opp i toppsiktet. Planen utover nyåret blir å fortsette med maksimal innsats på simulatoren som alltid. Tanker om å teste ekte racerbil er selvfølgelig der, men vi får se hvilke muligheter som eventuelt dukker opp” – Sier Ole Steinbråten.

Takk til VCO for bilder.