Pressemelding: Sterk åpning av TF Motorsport

TF Motorsport med førerne Knut Eirik Knudsen (21)  fra Mjøndalen og Felix Heiberg (16) fra Aurskog sesongdebuterte forrige helg i DS3 Cup Scandinavia. I et sterkt startfelt på Padborg Park helt syd i Danmark kjørte de to inn til fire pallplasseringer.

Allerede på kvalifiseringen lørdag morgen viste de norske gutta meget sterk kjøring med å kvalifisere seg som nr. 2 og 3 bak danske Kevin Brandsborg.

I race 1 lørdag ettermiddag gjorde både Knut Eirik og Felix det litt vanskeligere for seg selv med å tape noen plasser i starten. Men gutta viste at tempoet på kvalifiseringen ikke var noen tilfeldighet. Knut Eirik brukte 4 runder på igjen å kjøre seg opp igjen til 2 plass, men da hadde Brandsborg fått en solid luke så selv med banerekord og ett meget raskt tempo manglet det ett snaut sekund på å hente dansken. Felix gjorde en solid jobb og kjørte inn til 3 plass. Etter løpet viste deg seg at Brandsborg hadde passert en konkurent under gulflagg og ble tildelt 10 sekunder tillegg og ble da nr. 4. Så med 1 og 2 plass på TF Motorsport sine førere ble det en perfekt åpning for teamet.

Til Race 2 på søndag blir de 6 første fra lørdagens løp snudd på startgridden som gjorde at Felix startet i 5 spor og Knut Eirik i 6 spor. Igjen viste gutta at tempoet er bra og med flere fine forbikjøringer av begge 2 blir Knut Eirik nr. 2 og Felix nr. 3.

Teamsjef Thomas Faraas sier følgende:

Utrolig imponert av begge førerne denne helgen. Knut Eirik har jeg jobbet med nå i 3 år og han vet jeg at har ett skyhøyt potensiale når alt spiller på lag og det fikk han vist nå.

Felix er ny i teamet for året og en veldig ung og ambisiøs fører. Vi skal prøve å gi han trygge rammer så han kan utvikle seg. Men at gutten kan kjøre bil er det ingen tvil om.

 

Neste løp for teamet blir på Djursland Ring også det i Danmark 28-29 mai før hele sirkuset forflytter seg til Rudskogen Motorsenter 18-19 juni