Pressemelding: Tøff helg for Klemetsen

Det ble en tøff helg i Italia runde 6 i Rok Cup for gokartfører Vegard Klemetsen.

To dager med god trening og gode tider lå alt til rette for å være med å kjempe om topp plassene. Kvalifiseringen gikk bra og fikk P4. Startet P3 i begge innledende heatene.

Men motoren ville ikke være med, første del av begge innledende heatene ville ikke motoren gå før etter godt over halvkjørt heat og da hadde Vegard falt mange plasser bak. Veldig frustrerende når alt lå til rette for et godt løp, fikk P9 som startposisjon til Finalen.

Fikk ny motor til finalen, denne fungerte bra men ikke som den vi hadde på kvalifiseringen. Ble liggende bak en i starten som gjorde en feil og kom ut som P12 etter første sving, etter mye tøff kjøring klarte Vegard å ta seg opp til en 5 plass. Totalt var det 45 startende i ROK jr klassen. Skal være fornøyd ut fra forutsetningene, men det kunne vært så mye bedre.