Pressemelding: Tommy Rustad med i Mesternes Mester

Continental-ambassadør Tommy Rustad skal delta i den neste sesongen av Mesternes Mester på NRK. I tillegg fortsetter han samarbeidet med Continental.

Det var i 2019 at den tidligere bilsportutøveren Tommy Rustad begynte oppdraget som Continental-ambassadør. Den tyske teknologi- og dekkprodusenten har flere nasjonale ambassadører, som for eksempel den svenske racerføreren Mikaela Åhlin Kottulinisky og tidligere verdensmester i Formel 1, Nico Rosberg, som akkurat har fått en tilsvarende rolle.

Tommy Rustad, som til daglig er tømmerbilsjåfør, er kjent blant nordmenn som både bilsportutøver og biltester på TV. For Continental gjør han forskjellige oppdrag som reklamefilme, er med som instruktør på kjørekurs og kommer med tilbakemeldinger på dekk som han tester ut på både privatbilen og tømmerbilen. Denne ambassadørrollen fortsetter han med i 2021.

Nå er det altså klart at han også skal være med i Mesternes Mester, som starter innspillingen i juni. Aksel Lund Svindal er ny programleder, og de andre deltakerne er Lars Bohinen (fotball), Øystein Pettersen (langrenn), Bjørn Einar Romøren (skihopping), Anja Hammerseng-Edin (håndball), Nils Jakob Hoff (roing), Nadia Khamitskaya (danser), Isa Njåtun (skøyter), Linn Kristin Riegelthun Koren (håndball) og Madelene Rubinstein (judo).

-Det er en ære for meg å være den første bilsportutøveren som er med i Mesternes Mester. Jeg ligger i hardtrening om dagen. Blant annet løper jeg mil etter mil med joggesko med Continental-såle, sier Tommy Rustad.

Tommy Rustad startet karrieren med gokart i 1984, før han som 18-åring gikk over til rallycross og racing, og kjørte i mange ulike bilsportgrener og klasser. 52-åringen har i løpet av karrieren kjørt 562 løp i både inn- og utland – og vunnet 124 av dem. Opp gjennom årene har Rustad fått flere utmerkelser – blant annet Årets Bilsportutøver to ganger. Han la opp i 2018.

-Det er stas for oss at vår egen ambassadør skal være i neste sesong av Mesternes Mester. Tommy er en flott ambassadør for Continental, og jeg er helt sikker på at han kommer til å gjøre en flott figur på TV også, sier kommunikasjonsansvarlig i Continental Dekk Norge, Ida Maria Sætre.