Pressemelding: Vil til topps i CrossCar

Det er klart for ny sesong i RallyX for Olliver Tveiten Sollie fra Hønefoss.

Med ny bil og mer erfaring er målet å kjempe om seier i mesterskapet og enkelt runder. Dette blir hans tredje fulle sesong i RallyX i CrossCar Junior.

Olliver startet i Crosskart når han var 5 år gammel. Han kjørte i Mini klassen, og tok raske steg med 85cc og 125cc før han gikk over til CrossCar Junior.

Nytt av året er at han får med seg en team kompis.  Theo Johansen fra Elverum blir med i RX Evolution fra denne sesongen, mens Olliver har vært i teamet siden 2018.

Olliver stiller med ny kart, men tilsvarende den «bilen» han kjørte i fjor. Det er kun små oppgraderinger, og vi stiller godt forberedt til 2024.

I fjor kjempet Olliver en tøff kamp med fire finske førere, men alle er nå for gamle til å delta i CrossCar Junior og har tatt steget videre. Olliver endte på en fjerdeplass i mesterskapet. Høydepunktet var 2. plassen i Finland, første internasjonale podium.

Han var faktisk nær ved å vinne på Tierp i fjor. Det er der første runde går i helga. Men også med ett nytt sprint format på fredag og vanlig løp lørdag. En dobbeltrunde.

Det er fortsatt ventet sterk konkurranse, og startfeltet som teller over 20 biler på åpningsløpet i Tierp har mange spennende førere.

Nye førere som har kjørt andre mesterskap blir også en god målestokk, og vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong. Teamet er allerede på plass i Tierp rett utenfor Uppsala.

Theo Johansen kjørte også en NM runde på Finnskogbanen sist helg og endte på en fjerdeplass. Han tar stadig steg, og vi gleder oss til å ha med to førere forteller Atle Skaar i RX Evolution.