Prestisjepris til Petter

P_Solberg_Autosport
Petter Solberg har fått mye heder og ære de siste dagene. I går fikk han den prestisjefylte Gregor Grant Award under AUTOSPORT Awards i London.

Petter Solberg og hans kone Pernilla reiste rett fra den siste VM-runden i rallycross i Argentina, til FIAs store premieutdeling i Qatar. Der deltok Petter på flere arrangement, og på fredag kveld fikk han sitt synlige bevis på at han er tidenes første verdensmester i rallycross.

Under FIAs premieutdeling var han også nominert til prisen «Årets personligehet», men denne gikk til formel 1-mesteren Lewis Hamilton.

AUTO - FIA PRIZE GIVING 2014

AUTO - FIA PRIZE GIVING 2014

Under FIAs premieutdeling fikk også Andreas Mikkelsen trofeet for 3. plassen i rally-VM. Andreas Eriksson kunne motta prisen for VM-tittelen for team i rallycross for teamet som Andreas Bakkerud har kjørt for.

Petter og Pernilla Solberg reiste rett fra Doha i Qatar til London for å delta på AUTOSPORT Awards på søndag. Her ble Petter overrasket med prisen Gregor Grant Award, eller «the Lifetime Achievement Award” som prisen også betegnes som. Denne fikk Petter for sin utrolige evne til ikke å gi opp. Han ble som kjent den første som har vunnet to VM-titler i to forskljellige bilsportsgrener. Først rally-VM i 2003 og nå rallycross-VM i år. Prisen ble overrakt av den tidligere verdensmesteren i formel 1, Jenson Button.  AUTO - FIA PRIZE GIVING 2014