Problemfylt for Stian

Stian Paulsen fikk en problemfylt helg med sin SEAT på Salzburgring. Det endte med et brutt løp, mens han ikke kom til start i det andre

 

– Vi hadde en veldig bra test på lørdag og alt så bra ut, men på kvalifiseringen gjorde vi noen feil som gjorde at tempoet ikke var der. Jeg kvalet som nummerr 16, noe som gjorde utgangspunktet for løpene vanskelig, forteller Stian Paulsen som kjemper for profesjonelle team med store ressurser i den internasjonale TCR-serien.

 

-Det første løpet brøt jeg grunnet et nytt teknisk problem med bilen. Problemet fra Monza er nå i orden, men nå mistenker jeg noe med differensialen. Dette er noe jeg må finne ut av i løpet av uken ettersom det neste løpet er allerede førstkommende helg i Budapest.

Det andre løpet valgte Stian ikke å kjøre.

-Jeg valgte ikke å kjøre. Det er fordi mange har hatt problemer med punktering på venstre framhjul, og punkterer du på feil sted på denne banen ender det i katastrofe. Det ble skrotet to biler i løp 1 ettersom de fikk punktering på den delen av banen vi har høyest hastighet. Jeg valgte derfor å ikke risikere bilen ettersom jeg uansett ikke hadde mulighet å kjempe om en toppplassering, forteller Stian.

 

– Det positive med helgen var testen på lørdag. Jeg hadde 10. beste tid, og var nest raskest i sektor 3 på banen. Så denne helgen har totalt sett vært mye bedre enn de to tidligere i år. Jeg vil nå jobbe på videre for å prøve å ta nye steg på Hungaroring til helgen. Jeg har aldri kjørt der før, så kan bli vanskelig, men skal gjøre mitt beste!

 

Her kan du se mer om TCR-serien:
http://tcr-series.com/

 

 

Her er link til videoer Stian har laget i helga, her kan man se mer om hva som har skjedd.

www.youtube.com/watch?v=9TO8SuIiLZA

www.youtube.com/watch?v=6_x-0WqZXiI

www.youtube.com/watch?v=VCHkLLQtWK4