Prøver igjen

Holten Motorsport 2
Holten Motorsport er igjen på gang med tre førere i en NM-runde, og både Ernst Holten Leifsen, Åsmund og Daniel Holten har nå stilt siktet inn mot den tredje NM-runden i rallycross på Momarken Bilbane på lørdag.

 

Ernst Holten Leifsen måtte stå over EM-runden på Lånke i helgen på grunn av at han ikke fant ut av motorproblemene i sin Citroen DS3. Han har jobbet videre med dette, og mener nå at dette skal være løst.

– Nå tror jeg at vi har funnet ut av det, og i går var jeg på en test på Vikedal Motorbane. Fikk kjørt en del, og da fungerte det veldig bra, sier han.

På grunn av motorproblemene i de to første rundene, har ikke Ernst klatret særlig i NM-sammendraget, og ligger på en 20 plass før tredje runde.

For Åsmund Holten endte den forrige NM-runden hjemme på Vikedal Motorbane med en ødelagt girkasse. Denne har nå blitt reparert.

-Under en test på Vikedal Motorbane i går oppdaget vi nye feil med kassen, og den er igjen på vei til reparasjon, men jeg regner med at den er på plass igjen i bilen til helgen, sier Åsmund, som er lysten på en ny A-finale på Momarken Bilbane. Sammenlagt ligger han på femte plass i NM, etter en fjerde og en femte plass i de to første rundene.

-Hovedmålet er å nå A-finalen, og er jeg der kjører jeg for en pallplassering.

Daniel Holten har et godt resultat i EM-runden på Lånke med seg når han nå ser fram mot det som skal skje på lørdag.

-Dette er et løp jeg ser fram til, og fjerdeplassen jeg hadde på Momarken Bilbane i fjor er noe eg ønsker å følgje opp, sier han, som likevel så langt ikke helt har fått orden på sin Ford Fiesta.

-Har slitt med startene, og i går reiste vi ned til Kristiansand for å la John G. Skaar se på justeringene på bilen, og jeg håper at han kan rette dette til det bedre. Bilen henter vi igjen på vei til Momarken på fredag.

Daniel Holten ligger på en sjette plass i NM-sammendraget etter to runder.

 

Fototekst :
Åsmund Holten (t.v. ), Ernst Holten Leifsen og Daniel Holten er klare for tredje NM-runde i rallycross. Foto: holtenmedia