Publikumsvennlige og krevende etapper

Rally Telemark 2014
Rally Telemark går av stabelen helgen 3-4.oktober. I år lanserer man etappen Styggedalen som er en etappe på omlag 20 km.

 

Etappen går fra Meheia over Hengsvann og over til Dårstul. En krevende og lang etappe som byr på ulike grader av utfordringer for førerne.

I tillegg har Klevarsida-etappen en ny sløyfe i starten på etappen som ikke er kjørt før.

Årlifoss-etappen er i år forlenget ved starten. Denne etappen avsluttes som vanlig i det spektakulære Hove grustak som også i år kommer til å trekke til seg mye publikum.

 

Start-/målgang og selve basen blir i år på det nye og fantastiske Bok & Blueshuset på Notodden. Siden dette er årets avslutningsløp i norgesmesterskapet vil årets NM-medaljører rulle over målrampen her på ettermiddagen 4.oktober.

 

Det vil bli mer publikumsvennlig da det er lagt opp til publikumsparkering på alle prøvene. Barn under 15 år kommer gratis inn i følge av voksne.

I år vi det også bli ekstremdager på Tuvensenteret. Lørdag 26.september stiller NAF med elbilkjøring for barn hvor en heldig vinner kan kjøre av gårde i en elektrisk barnebil til en verdi på nesten 6 000,-

 

Rallyavisen er i år gratis og vil bli distribuert til 30000 husstander i Telemark og Buskerud. I tillegg til dette vil det være flere salgssteder for rallypass i samme regionen. Se liste for utsalgssteder under:

 

Se ellers mer informasjon om løpet på www.rallytelemark.no

 

Til slutt inviteres det til Shakedown kl 17.00 på fredag 3 ved flyplassen og campingen.

Bildet:
Fra Venstre på shakedown Svein Eirik Hansen, John Erik Nilsen begge løype og grunneiere, Vidar Holum presse og marked, løpsleder Petter Stenseng. Foto Jan Moseby.