Punktering hindret seier

Møller Bil Motorsport kjempet om seieren i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring, men en punktering forhindret seier denne gangen.

Etter at det ble brutt løp sist var det et revansjesugent Møller Bil Motorsport som kom til tyske Nürburgring for å kjøre årets nest siste løp i langdistansemesterskapet VLN. Et flott høstvær satte en fin ramme på løpet, og Kenneth Østvold hadde en god start på løpet med teamets Audi RS3 og lå på andreplass bak Andreas Gülden i en VW Golf fra Max Kruse Racing. Men da Gülden måtte bryte etter en kollisjon lå Møller Bil Motorsport an til å kunne ta årets første seier.

Dessverre gikk det ikke slik da Anders Lindstad var uheldig og traff dekkbarrieren etter at et vannrør hadde sprunget lekk, og det lå masse vann på banen. Det endte med en punktering og tidstap, men det ble andreplass da det kun var tre TCR-biler som stilte til start i dette løpet. Håkon Schjærin kjørte det siste stintet, tok innpå lederen, men ikke nok. Seieren gikk til Mathilda Racing med en Seat Cupra.

-At man er uheldig og kommer ut for masse vann som plutselig ligger i banen er noe man ikke kan noe for. Mekanikerne gjorde uansett en kjempejobb med å få bilen på banen igjen, og vi er fornøyd med teamets innsats, sier teamsjef Marius Misfjord.

Et løp gjenstår av årets VLN-sesong, og det er den 26. oktober. Da er det Østvold, Schjærin og Atle Gulbrandsen som skal kjøre.

Foto: Pål Henning Berg, Ferskvann Reklamebyrå