Punktering ødela for Syversen

S_W_Syversen_15_BEL
Simon Wågø Syversen fortsatte den positive utviklingen i årets andre runde i RX Lites i Belgia, men en punktering ødela sjansene i finalen.

«Det var veldig kjedelig å avslutte finalen på den måten, men det har vært veldig mye positivt å ta med seg fra helga allikevel. Tempoet blir bare bedre og bedre, og jeg er nærmere og nærmere en pallplass.»

Foran 25 000 tilskuere startet Syversen imponerende og kjørte inn til både heatseier og bestetid. Karrierens første i RX Lites. Han fortsatte tempoet i andre omgang med en 4 tid, men måtte bryte den tredje omgangen da han kom bort i en dekkstabel med framhjulet. I den siste omgangen ble det en 6 tid. Dermed var han kvalifisert til første rekke i semifinalen.

I semifinalen kjørte Syversen kontrollert inn til en 3 plass, men han fikk dessverre ikke mulighet til å vise seg fram i finalen etter å ha punktert allerede på den 2 runden.

«Det er godt å få vist at jeg har nivået inne til å være med å kjempe i toppen. Selv om jeg måtte bryte min andre finale på rad, er jeg optimistisk med tanke på resten av sesongen. Nå rettes fokus mot England hvor planen er å fortsette utviklingen. Og forhåpentligvis kan jeg fullføre en final, og være med å kjempe om en pallplass helt inn.»

Neste runde arrangeres i England om to uker. Det løpet blir også vist på NRK 1.