Racing sesongen nærmer seg

Racingseksjonen

Litt informasjon fra Racingseksjonen          

Endelig er det snart påske! Det er alltid et tegn på at første NM-runden på Vålerbanen nærmer seg! Vi har jobbet mye i vinter med ulike saker, og vil gjerne informere litt om dette.

Fokus har vært videreutvikling av Norsk asfaltracing. Vi har hatt møter med våre danske kollegaer, og jobber fremdeles med utviklingen av et felles, langsiktig og godt regelverk for GT-klassene. Dansk representant kommer til Vålerbanen på første NM-runden. Vi kommer til å kalle inn GT-klassene til felles møte for å drøfte videre utvikling.
I kommende sesong får vi også spennende gjesteklasser fra både Sverige og Danmark på besøk.

Vi setter også stor pris på det positive engasjementet blant de ulike klassene i år! I GT, Historisk, Shortcar og Formula Basic ser ut til at det kommer både nye og gamle førere i stort antall! La oss ta vare på disse sammen, slik at de er med videre.
Det ser ut til at Seven også får en økning i antall deltakere, men det vet vi mer om etter
1. april da seriepåmeldingsfristen deres går ut.

Den 5. april har vi arrangørkonferanse med våre arrangører på Vålerbanen og Rudskogen.
I den forbindelse ønsker vi gjerne innspill hvis det er noe dere ønsker at vi skal ta opp. Send mail til racing@bilsport.no
Tilleggsregler vil bli publisert rett etter konferansen. Racing NM Rudskogen + NEZ för GT.

NB! Husk at de som ønsker å leie pitboks på Rudskogen må leie direkte fra banen. Mer informasjon og priser finner dere på www.rudskogen.no

Radio Motor vil fremdeles levere speakertjenester dette året. De jobber også med å kunne tilby web-tv. Vi håper virkelig at de klarer dette!

Skulle det være noen spørsmål, ta kontaktJ

Vi benytter anledningen til å ønske alle en riktig god påske!

Med vennlig hilsen

RACINGSEKSJONEN
Mail: racing@bilsport.no