Raknerud fikk KNAs fortjenstmedalje i gull

img_0184_500.jpgAssisterende Generalsekretær i NBF, Hallgeir Raknerud, er tildelt Kongelig Norsk Automobilklubs høyeste utmerkelse, Fortjenstmedaljen i gull. Raknerud fikk utmerkelsen under KNAs landsmøte i Drammen denne helgen.

Hallgeir Raknerud har lang fartstid både som tillitsvalgt og ansatt i KNA. Han ble medlem av KNA Indre Østfold som 18-åring, og var en del av det aktive arrangørmiljøet for billøp i Indre Østfold. I 1999 ble han valgt inn i KNAs hovedstyre, og han var visepresident i to perioder før han ble ansatt som informasjonssjef i KNA i 2004. I sine åtte år i KNAs administrasjon var han konstituert generalsekretær i to perioder, senest i hele fjor. Han har også representert KNA i styret for Rally Norway AS og Trygg Trafikk.

-Hallgeir har lagt ned et stort arbeid for KNA, gjennom flere år. Han har stor kompetanse innenfor de områder vi er engasjert, og har gjort en stor innsats i klubben vår. Derfor er det svært gledelig å kunne hedre han med fortjenstmedaljen i gull, sa president Erik Hillesund under overrekkelsen. Fortjenstmedaljen i sølv fikk Raknerud da han gikk av som visepresident i 2004.

-Det var overraskende men svært gledelig å få en slik utmerkelse. Jeg ser på det som en anerkjennelse for det jeg sammen med mange andre gode medarbeidere har gjort i KNA. Jeg hadde forberedt meg til å holde takk for maten-talen under landsmøtemiddagen, og må innrømme at jeg ble tatt på senga da jeg også måtte takke for fortjenstmedaljen, sier Hallgeir Raknerud.

Fra 1. februar i år har Hallgeir Raknerud vært ansatt som Assisterende Generalsekretær i Norges Bilsportforbund, og han skal ta over som Generalsekretær når Arild Antonsen går av med pensjon senere i år.