Rally-NM på "Injection" onsdag

rokland_500.jpgMotorsportmagasinet «Injection» vises på Viasat Sport (program 322) onsdag 12.oktober kl. 18.00 med reprise lørdag 15.oktober Kl. 18.30. Dette er innholdet i programmet:

PM RALLY – RUNDE 6 – RALLY HEDMARKEN
Mads Østberg (Ford Fiesta S2000) var allerede klar Norgesmester, da NM-finalen «Rally Hedmarken» ble kjørt i traktene rundt Brumunddal. Likevel manglet ikke Mads motivasjon for å vinne også årets siste NM-runde, ved at kartleseren Jonas Andersson fra Sverige kunne ta NM-gullet for kartlesere. Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti) kjørte for totalseier og NM-sølv, men fikk tekniske problemer underveis og måtte ta til takke med 2.plassen bak Mads Østberg.

Det var stor spenning i kampen om NM-titelen i klassen for de tohjulsdrevne bilene. Her var det fem unggutter som kjempet om medaljene, og etter at Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R2) ledet midtveis tok Steve Røkland (Ford Fiesta ST) over kommandoen etter service. Steve vant til slutt med grei margin og tok dermed sitt andre NM-gull denne sesongen. Fra før av har han også NM-gull i bakkeløp. Frank Tore Larsen kjørte til slutt inn til 3.plass på Hedmarken bak Petter Kristiansen (Ford Fiesta ST), men det var nok til å sikre sølvmedaljen, ett poeng foran Kristiansen.

Det ble også spenning i Nasjonal-klassen da Ole Morten Korsmo (Volvo 240) måtte bryte på siste fartsetappe. Dette kunne gitt NM-gull til Søren Snartemo (BMW M3), men Korsmo ble «berget» av klubbkameraten Jan Ove Branes (Volvo 940) som vant løpet, og dermed hindret Snartemo fra å ta seieren sammenlagt.

Minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no