Rally-nostalgi på Injection

audi-ur-quattro-13.jpgDet blir gjensyn med nostalgiske muskelbiler som Audi Quattro S1 med Stig Blomqvist bak rattet i Motorsportmagasinet «Injection»  på Viasat Sport i kveld (onsdag). Programmet sendes kl. 18.00 og 00.30, samt søndag 19. kl. 13.00 Dette er innholdet i programmet:

• RALLYHISTORIE

Foruten en liten oppsummering i forbindelse med sist helgs VM-runde i Sverige, er storparten av programmet viet rallyhistoriske bilder fra Sverige og Norge. Det blir et lengre innslag med oppsummering fra Swedish Rally i 1982,83 og 84 med legendariske førere som Hannu Mikkola, Walter Røhrl, Stig Blomkvist, Ari Vatanen og ikke minst Michele Mouton, rallysportens beste kvinnelige utøver noensinne. For 30 år siden så rallysporten ganske annerledes ut enn den gjør i dag, men det ble sannelig kjørt fort på fartsetappene i Sverige også i 1982.

Det blir også et retroinnslag med NM-runden Rally hadeland i 2002, der Henning Solberg (Toyota Corolla) programmessig tok seieren, men det var svært overraskende polske Thomas Kuchar som ledet til å begynne med.

Minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no