Rally Sørland på Injection

vinnere_ostberg_andersson_700.jpgMotorsportmagasinet «Injection» sendes på Viasat Sport (program 300) onsdag 4.mai kl. 18.30, med reprise lørdag 7. mai kl. 12.00.Dette er innholdet i programmet:

• NM RALLY – RUNDE 4 – RALLY SØRLAND

Rally Sørland ble som vanlig et krevende og tøft rally med dramatikk i flere klasser. Anders Grøndal (Subaru Impreza WRC) åpnet best på fredagskvelden, men misset stygt på den femte fartsetappen lørdag formiddag. Han traff en bergknaus og måtte bryte med store materialle skader på bilen. Dermed ble det årets andre seier til Mads Østberg (Ford Fiesta S2000), som nå også har en stor ledelse i poengsammendraget.

Petter Kristiansen (Ford Fiesta ST) ledet NM-klassen for tohjulsdrevne biler, men måtte bryte etter avkjøring og kraftig rulling på lørdag formiddag. Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R2) ledet helt til siste fartsetappe, men fikk bremseproblemer og datt ned til 3.plass bak Marius Dahl (Ford Fiesta ST) og Steve Røkland (Ford Fiesta ST). Røkland, som tok sin første NM-seier noensinne, leder nå i NM-kampen- men det er bare sju poeng som skiller de fem beste i mesterskapet.

I Nasjonalklassene vant Søren Snartemo (BMW M3) en klar seier på hjemmebane.