Rally-VM tilbake på Viasat

m_ostberg_podium_por.jpgRally-VM blir igjen tilgjengelig for norske seere på Viasat Sport. Til helgen kan seerne følge Petter Solberg, Mads Østberg og Andreas Mikkelsen i Rally Argentina. Viasat Sport viser oppsummeringsprogrammer lørdag, søndag og mandag. Sendingene er også tilgjengelige på Viaplay.

Viasat og SVT er blitt enige om en egen distribusjonsavtale for Rally-VM i Norge. Avtalen betyr at norske seere igjen kan følge Petter Solbergs kamp om teten i det populære rally-sirkuset. I Rally Argentina er årets løp ekstra utfordrende. Syv av de nitten fartsetappene er på over 37 kilometer. Søndag kjøres en fartsprøve på hele 65,74 kilometer.

På grunn av uenigheter knyttet til rettighetene til Rally-VM var Viasat tidligere i år nødt til å ta sendingene av skjermen. Nå har Viasat inngått en distribusjonsavtale for Norge som strekker seg fra og med sesongen 2012 til og med sesongen 2014.

– Vi er er veldig glade for å ha fått tilbake rettighetene for Rally-VM, hvor Norge kanskje er den sterkeste nasjonen for øyeblikket. Mads Østberg vant den forrige VM-runden i Portugal, og jeg tror ikke det er lenge før Petter Solberg vinner sin første VM-runde siden 2005. Rally-VM passer også perfekt inn i vår portefølje, som blant annet inneholder Formel 1, MotoGP, NASCAR, EM i rallycross og Speedway GP, sier motorekspert og kommentator Atle Gulbrandsen i Viasat.

Sendetider fra Rally Argentina på Viasat Sport og Viaplay:

Lørdag 28. april klokken 08.30.

Søndag 29. april klokken 09.30.

Mandag 30. april klokken 13.00.