Rallycross-premier utdelt i Oslo

img_9887_470.jpgDet europeiske rallycrossfolket var samlet til premieutdeling etter 2010-sesongen i Oslo på lørdag. Sverre Isachsen fikk sitt synlige bevis på at han ble Europamester i divisjon 1, og Norge fikk også premien som beste nasjon i fjorårets EM-sesong.

Det var rundt 170 gjester til stede under premiegallaen i Oslo lørdag kveld, og fire norske utøvere kunne motta sine trofeer i tillegg til at Norge også fikk vinnertrofeet som beste nasjon.

img_9739_500.jpg
Sverre Isachsen tok sin andre EM-tittel på rad i fjor i rallycrossens keiserklasse, divisjon 1. I divisjon 2 var det to nordmenn på seierspallen. Knut Ove Børseth tok sølvet, mens Ole Kristian Nøttveit tok bronse. I divisjon 1A kunne Andreas Bakkerud hente premien for sin tredjeplass. De sterke norske plasseringene i fjorårets EM gjorde også at Norge vant EM for lag. Leder av Bilsportforbundets rallycrosseksjon, Svein Jacobsen, kunne motta lagpremien.

I tillegg til premiegalla var det møte i det internasjonale bilsportforbundets (FIA) Off Road Commision i Oslo i helgen. Det var også seminar for jurymedlemmer og en rekke andre møter.
img_9706_470.jpg

img_9660_470.jpg