Rallyrekrutten 2008

svenskerud_act_500.jpgDet har vært økende interesse for NMKs rallycuper, og NMKs Rallykomitè får stadig henvendelser med spørsmål om informasjon om rally og opplæring rundt dette.

NMKs Rallykomitè har tatt tak i dette og har derfor planlagt en aktivitetsdag på Gardermoen Motorpark, også kalt «Rallyrekrutten 2008». Rallykomitèen håper dette kan bli en årlig begivenhet, slik at stadig nye utøvere ønsker å starte med rally.

På Gardermoen Motorpark vil du få informasjon om rally generelt, samt litt om regelverket, lisenser og personlig utstyr. Komiteens egen Petter Vegel vil informere om tidbok og roadbok (kjørebok) og tidligere norgesmestere Ragnar Engen og Eivind Steffensen vil gi en kort innføring i noter og bruken av dette i rally. (Det gjøres oppmerksom på at dette ikke er et note- eller lisenskurs.)
Et par av vinnerne av NMKs Rallycuper vil være til stede med sine biler. Også andre utøvere kommer med sine rallybiler, deriblandt en Škoda Octavia WRC og en BMW M3.
I tillegg kommer en av landets yngste rallyførere, Marius Aasen (16) fra Hønefoss, med sin Renault Clio Sport. Så årets «rallyrekrutter» får anledning til å se nærmere på forskjellige biler og utstyr, samt å snakke med deres eiere.

Ved ankomst vil det bli foretatt en enkel registrering og av disse vil det bli trukket ut 16 personer som vil få en tur i en av rallybilene til stede.
Et «mini-mini» rally vil bli organisert med start, transport, fartsetappe på idealtid og mål. Her vil deltagere kunne stille som førere og kartlesere i egne biler.
Oppmøte kl. 10.00 på Gardermoen Motorpark, lørdag 18. oktober 2008.
Arrangementet varer til ca. kl. 15.00