Rallyshow i Slemmestad utsettes

I forbindelse med 50-årsfeiringen til Asker og Bærum Motorsport (ABMO) var klubben i gang med planleggingen av jubileumsarrangement i form av et sprintrally/Rallyshow i Slemmestad 30.mai. I henhold til myndighetenes tiltak vedrørerende coronaviruset og forbud mot organiserte idrettsarrangement fram til 15. juni har klubben vedtatt å utsette arrangementet til senere dato etter sommeren.

 -Vi var svært godt i gang med planleggingen og hadde etablert et nært samarbeid med lokale krefter, blant annet Slemmestad IF og representanter for næringslivet, om dette arrangementet. Derfor har vi valgt å ikke avlyse i denne omgang, men har i samarbeid med Norges Bilsportforbund lagt Rallyshowet inn på ny dato på forbundets terminliste 15.august, sier John-Erik Nilsen, leder i ABMO`s arrangementkomitè.

Asker og Bærum Motorsportsport ble etablert som NAF Asker og Bærum jr. i 1970. Klubben har de siste førti årene vært en av Norges mest aktive arrangørklubber i bilsport, blant annet som arrangør av NM-rundene «Snøfresern» på Elverum, Rally Telemark og Sprintrally Bilbyen Vest, som på slutten av 90-tallet samlet mange tusen tilskuere på industriområdet på Rud i Bærum. Klubben har i jubileumsåret rundt 350 medlemmer, blant dem profilerte rallyutøvere som Mads Østberg og NM-grossisten Anders Grøndal, som med sine 15 NM-gull er tidenes mestvinnende utøver i nasjonal norsk bilsport.