Regjerende verdensmester stiller som dommer i Norwegian Drift Championship

Fredag og lørdag arrangeres den 2. NM runden i drifting av Lillesand Motorsport på Lillesand Drift Arena. Hele 73 førere stiller til start, og det blir garantert show!

Regjerende Verdensmester i Drifting, Fredric Aasbø stiller som dommer på denne NM runden, noe arrangøren, førere og Norges Bilsportforbund setter pris på. For å være dommer i drifting må man gjennomgå et dommerkurs, noe Fredric ydmykt har gjort. Fredric er på Toyota Roadshow 2022 for å promotere Toyota Gazoo Racing, og da passet det perfekt å stille opp som dommer i Norwegian Drift Championship her i Lillesand.

   

I klassen PRO er det Sondre Erga fra NMK Egersund som leder foran Lars Atle Helstad og Olav Haugen Hasdal fra Lillesand Motorsport.

I klassen PRO2 er det Kyrre Nielsen fra NMK Egersund som leder foran Jørgen Engdal Skjevling fra NMK Frøya og Tobias Thormodsen fra NMK Sandefjord.


Det er godt planlagt for publikum og sikkerhet på Lillesand Drift Arena.

Startlister for helgen ser man HER

Ronny Køhler fra Norwegian Drift Championship gleder seg til en folkefest med god stemning og ser frem til spenningen i konkurransen! Her blir det show!
For mer informasjon om helgen, kan man lese HER

Det er Asgeir Borgemoen og Andreas Olsson som vil underholde som speakere.