Regn med tøffe dueller i supernasjonal

t_morstad_11.jpgDet vil garantert blir tøffe dueller i gjesteklassen Supernasjonal, og kanskje også i junior-klassen under helgens EM-runde i rallycross på Lånkebanen.

Det vil ikke være bare de tre EM-klassene publikum vil oppleve på Europas beste rallycrossbane i på Hell i Stjørdal til helgen. I de to gjesteklassene Supernasjonal og Junior vil norske førere vise seg frem fra sin beste side.

Juniorklassen i rallycross, som er for førere fra fylte v16 år til og 18 år, har fått sin egen norgescup som kjøres sammen med NM-løp i år. På Lånkebanen stiller seks av de aller beste i landet. Joakim Rønnevik fra NMK Vikedal leder cupen og stiller i spissen for juniorene med sin VW Golf. Blant de seks er det også gledelig nok to jenter. Caroline S. Haug fra KNA Solør Motorsport og Lise Marie Sandmo fra NMK Drammen.

I supernasjonal stiller de beste etter årets tre første NM-runder. NM-leder Terje Morstad fra NMK Gardermoen er på plass med sin BMWM3. NM-toer Stian Haugan fra KNA Telemark deltar med sin Citroën Xsara. Det samme gjør også NM-treer så langt i år, Rune Engesvoll fra NMK Gardermoen i Volvo S40.

Arrangørklubben NAF Motorsport Trøndelag er også representert med tre førere i Supernasjonal. Trond A. Stavne i Volvo S40, Tore Kristofersen i Suzuki Baleno og Hans Olav Opheim i Volvo S40. Sistnevnte skal det bli spennende å se. Opheim var i norgestoppen for to år siden, men har hatt en pause før han nå stiller på hjemmebane.

Startlister EM Lånkebanen