Rekordmange besøkte Oslo Motor Show

j_todt-paaverud
Da Oslo Motor Show stengte dørene på søndag, kunne arrangørene nok en gang konstatere ny publikumsrekord. I år kom det 40.586 motorfrelste gjennom dørene på Norges Varemesse på Lillestrøm, mens forrige rekord, satt i fjor, var på 40.013 besøkende.

 

– Klart jeg er strålende fornøyd med det, gliser messegeneral Tommy Larssen fornøyd.

 

På forhånd var Larssen spent på om togstreiken ville skremme folk fra å besøke messen denne gangen. Men det har ikke skjedd. Nå er Oslo Motor Show etablert som en av landet aller best besøkte publikumsmesser, og et arrangement som trekker 40.000 eller flere besøkende til hallene på Lillestrøm.

 

– Det er klart at vi har gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Men jeg kan ikke få understreket nok hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at utstillingen har så bred appell. Uten deres enorme innsats både før og under arrangementet, hadde utfallet blitt et helt annet. Jeg er svært takknemlig, sier Larssen.

 

Larssen benytter selvfølgelig anledningen til å presisere at noen planer for neste års motorshow allerede er klare. Han mener endog at det vil bli minst like spennende ting på utstillingen da som i år.

En av dem som besøkte Oslo Motor Show var FIA-president Jean Todt. Der møtte han blant andre Marcus Påverud og hans nye Honda.