Remi vant Bilcross Jr Challenge

Remi Julin-Torgersen vant Bilcross Jr Challenge, etter en tøff finale som ble arrangert på Gardermoen på onsdag.

Det var fem spente finalister som ankom Gardermoen onsdag for å kjempe om 30 000 kroner og en plass i juniorlandsfinalen. Årets finalister var Helene Nakkerud, NMK Drammen, Sander M. Skreddeberget, NMK Gol, Remi Juhlin-Torgersen, NMK Modum & Sigdal, Carlos Jensen Fidje, Froland Motorsport og Ingebrigt Eidsmo, NMK Melhus.

Etter litt informasjon og presentasjon av juryen, som bestod av Therese Bruer larsen, leder av Norges Bilsportforbunds bilcrosseksjon, bilsportutøverne Even Frøshaug og Anniken Lindfjord, landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass og sportssjef i NBF Atle Gulbrandsen, var det klart for første øvelse.

Første øvelse var TV-intervju, hvor finalistene fikk presentere seg selv foran juryen.

Så var det klart for bilcross med Volvo 240, og her fikk finalistene prøve seg to ganger hver.

Etter bilcross var det klart for den fysiske testen, hvor alle finalistene tok seg helt ut.

Og til slutt var det Speedcar som skulle kjøres, noe som trolig var det råeste finalistene noen gang hadde prøvd.

-Innsatsen var veldig bra fra alle sammen, og det var jevnt og vanskelig å plukke en vinner. Men etter et jurymøte landet vi på Remi, som dermed fikk 30 000 kroner og en plass i juniorlandsfinalen. Han var jo allerede kvalifisert for juniorlandsfinalen, men pengene kommer nok godt med frem mot årets store mål, forteller juryleder Therese Bruer Larsen.

Norges Bilsportforbund vil takke alle finalister, jury, NMK Gardermoen, RX Evolution, Arne Wiik og alle samarbeidspartnere for et vellykket arrangement.