Røkland i ulster Rally

Steve Røkland kjører denne helgen runde nummer fire i det Britiske mesterskapet i rally, med seg som kartleser denne gangen har han Dai Roberts.

 

Ulster Rally er kanskje det asfaltrallyet i årets mesterskap hvor Steve har mest erfaring fra tidligere, veiene rund Belfast har han deltatt i hele fire ganger tidligere, to av gangene i junior EM og de to andre i det Britiske mesterskapet.

-Her er det kun å komme på pallen som gjelder, jeg har en del erfaring fra dette løpet tidligere og det skal jeg benytte meg av, mange av etappene kjenner jeg fra før og jeg har hatt meget godt tempo her tidligere, jeg har også hatt noen av mine hardeste smeller her så vi må være på vakt. Forrige asfaltløp i Belgia hvor jeg kjørte av veien og tapte syv minutter på den femte prøven har jeg lagt bak meg, nå er det nye tak som gjelder sier Steve.

Løpet starter med en shakedown fredag morgen før etappene begynner lenger ut på dagen og fortsetter på lørdag. Basen og serviceplassen er i Antrim utenfor Belfast .