Røkland klar for Rally Sørland

S_Rokland_14_okt1
Den norske landslagføreren Steve Røkland er klar for NM runden Rally Sørland.

 

Når sommersesongen i NM starter er det løpet som har base i Kristiansand som drar det hele i gang. Løpet er en av de mest krevende i hele sesongen, noe Steve også fikk merke i 2013 da han fra ledelse kjørte av i løpets nest siste etappe. Røkland sitter også igjen med mange gode minner ettersom det var her han vant sin første NM runde i 2011, han vant også løpet i fjor da han forøvrig ble norgesmester.

 

-Til tross for at veiene på Sørlandet er ekstremt krevende og det faktumet at jeg har hatt både oppturer og nedturer her trives jeg utrolig godt på disse veiene. Jeg håper selvfølgelig å være med i kampen om seieren selv om jeg vet at det er  mange som gjerne vil det, sier Steve som har med sin britiske kartleser James Aldridge.

 

Løpet som er det fjerde i årets NM sesong har base i sørlandsbyen Kristiansand. Mens fartsetappene foregår hovedsakelig i skogsområdene Sør-vest for byen. Løpet starter fredag kveld med spennende etapper gjennom skogene i sør og fortsetter utover lørdagen med målgang i Kristiansand utover ettermiddagen.