Røkland klar for Rally Telemark

S_Rokland_16_08
Kongsvinger gutten Steve Røkland stiller til start i sin nybyggede Peugeot 208 R2 under helgens Rally Telemark i håp om å ta en ny seier i klassen for internasjonale biler med 2 hjulstrekk og styrke sin NM ledelse ytterligere.

Steve som er medlem av det Norske landslaget ”Team Norway” vant vinterløpene ganske suverent med total plasseringer som andre, tredje og femteplass, noe man ikke kunne tro var mulig med en 2wd bil på vinterføre. Etter en rulling under EM løpet i Irland klarte derimot teamet ikke å få bilen klar til årets første grus løp i NM, de måtte derfor ut på markedet å leie en annen bil, dessverre fikk de tekniske problemer med denne som gjorde at de måtte bryte, årets andre grus løp i NM var samme helg som Steve og hans Svenske kartleser Patrik Barth var på fantastiske Azorene for å kjøre EM løpet der, et løp de trolig hadde kjempet om seieren i hvis ikke tekniske problemer hadde gjort at de tapte ca 2 minutter på den syvende etappen. Differansen opp til vinneren ble rett over 2 minutter til tross for at de tok det med ro på de siste etappene for å ”safe” inn til en fantastisk tredjeplass.

Helgens NM løp går i området rundt  Notodden, alle etappene går på lørdag og kan følges på arrangørens nettsider  www.rallytelemark.no og via nettradio på www.radiotelemark.no