Rune Danneborg har gått bort

Rune Danneborg gikk bort 30.oktober. I en alder av 67 år ble Rune brått revet fra oss, og sist fredag ble han gravlagt med sine nærmeste til stede.

 

Rune Danneborg har vært en del av rallymiljøet i Norge i mer enn 20 år. Han ble kjent for stadig å ta hjem spennende rallybiler på høyt nivå. Selv om han ikke nødvendigvis kjempet om topplasseringer var hans interesse for gode biler stor, og han hadde sin ære i å ha biler i god stand. Han hadde et stort engasjement og lidenskap for rally og rallybiler.

Rune var opprinnelig fra Asker men har i mange år hatt tilhold i Grimstad der han var svært aktiv i sin klubb KNA Aust Agder. Han var leder av klubben ved sin bortgang.
Han var arkitekten bak og en stor pådriver for Rally Grimstad som så dagens lys i 2005. Så sent som i august i år var dette NM-runde, og Rune var da deltager. Etter løpet annonserte han at han ville legge hjelmen på hylla, men den siste tiden skal lysten til å kaste seg på den populære bølgen historisk rally ha oppstått.

Det var ikke bare i KNA Aust Agder og Rally Grimstad Rune engasjerte seg. I 2017 ble Han valgt inn i Norges Bilsportforbunds styre. Der satt helt frem til forbundets ekstraordinære årsmøte 19. september i år. Før det hadde han også en lang periode i KNAs hovedstyre, og ved sin bortgang var han medlem av Fondsstyret i KNA.

Vi skulle gjerne hatt Rune Danneborg blant oss i lang tid fremover. Men livet er skjørt og til tider urettferdig.
I dyp takknemlighet for at vi har vært så heldige å ha Rune blant oss og for hans  engasjementet vil vi lyse fred med hans gode minne.