Rune Rudberg tok dobbeltseier

img_3862.jpgRune Rudberg klinte til på Rudskogen og fikk med seg verdifulle poeng i Norgesmesterskapet i Shortcar. Han vant begge finalene.

Rudskogen hadde Racing-NM på besøk og det var duket for en innholdsrik helg med mye tett racing i ikke mindre enn 10 Racingklasser.
Tidskvalifiseringen ble gjennomført på lørdag og søndag var den store finaledagen med rundt 20 finaler i de ulike klassene. Høyt tempo og god organisering sikret at finalene ble gjennomført i et rasende tempo, til stor glede for publikum og deltakere.

I første finale sto det 22 Shortcar satt opp til stående start, noe som gir en ekstra spenning. Når en sitter i en bil som gjør 0-100 på 2,6 sekunder er det mye som kan skje før første sving.

Finalen er spennende, Tommy Kongsten står i Pole og får en kjempestart; fulgt av Julius Slatlem og Gaute Øren. Men et uhell medfører at både Kongsten og Øren må bryte og dermed var det duket for en hard kamp om de første plassene. Finalen ble ikke avgjort før i de siste rundene og Rudberg kjørte sikkert inn sin første seier for dagen.
Rudberg (NMK Gardermoen) på første; Slatlem (NAF Nordre Vestfold) på andre og Ole Jørgen Aannestad (NMK Gardermoen) på tredje.