Rustad klar for ny EM-sesong

T_Rustad_15_ITA
Tommy Rustad er klar for å forsvare sin EM-tittel i rallycross, i en Peugeot 208 Supercar.

Tommy Rustad og teamleder og eier av Skotske Albatec Racing, Andy Scott, har signert avtale for 2016 i EM Rallycross Supercar. Tommy satser dermed med samme type bil som Sebastien Loeb i årets sesong.

 

Med en imponerende merittliste på tvers av ulike bilsportgrener, kan Tommy skryte av mesterskapstitler i norske, svenske og britiske serier. Han har vunnet imponerende 123 løp.

Målet hans nå er å beholde tittelen som Europamester i Rallycross sammen med Albatec Racing og sponsor HTB Racing i 2016.

Andy Scott, teamleder og eier av Albatec Racing :
-Jeg er glad og vil ønske Tommy velkommen til teamet vårt i 2016. Det er en utrolig spennende tid for oss, og jeg ser frem til å se hvordan han vil levere i det som ser ut til å bli et veldig sterkt felt med konkurrenter. Forrige sesong presset vi hardt for å slå Tommy med Jérôme Grosset som fører, men det klarte vi ikke. Nå skal vi støtte Tommy i hans innsats for å beholde Europamester-tittelen, sier Scott!

 

Tommy Rustad, fører for Albatec Racing:
– Jeg ser virkelig frem til å jobbe med Albatec Racing. De er veldig profesjonelle, og det rette teamet for å gi meg det jeg trenger for å vinne mesterskapet på nytt.
Det er alltid spennende å jobbe med et nytt team. Vi har det samme målet, og jeg er sikker på at vi kan lykkes om vi gjør vårt beste sammen.
Når vi ikke kunne gjøre ny avtale med Marklund Motorsport i år, var det naturlig å gjøre en avtale med Albatec Racing.

Fra hva jeg har sett tror jeg Peugeot 208 vil bli en bra bil på alle banene. Albatec har erfaring med bilen, og jeg kan de fleste av banene.
Jeg håper at når vi kommer til det siste løpet, som for første gang arrangeres på ny bane i Latvia, er vi samkjørte nok til å takle den nye banen.
Den største utfordringen i år er stor konkurranse fra andre dyktige førere. Det er aldri lett å vinne et EM, men jeg er sikker på at hvis alle i teamet jobber hardt skal vi klare det, sier Tommy Rustad.

 

Terminliste 2016 EM RALLYCROSS:

14.-15. Mai                           Mettet, Belgia
11.-12. Juni                           Hell , Norge
2.-3. Juli                 Höljes , Sverige
17.-18. September               Barcelona, ​​Spania
1.-2. Oktober                       Riga, Latvia