Rustad klar for Volvo

volvo-s60-tta-2012.jpgTommy Rustad er klar for den nye svenske racingseieren TTA. Han skal kjøre for Volo/Polestar som han har gjort i STCC de siste årene.

Rustad er dermed klar for sin femte sesong for Polestar, og Norges mestvinnende internasjonale racingfører gjennom tidene kjørre den nye TTA-serien som innledes på Karlskogabanen 12. mai.

-Jeg er veldig godt fornøyd med å kunne fortsette samarbeidet med Volvo og det blir en aldri så liten nytenning å kjøre den nye serien. Det blir en stor utfordring med helt nye forutsetninger, og det trigger meg, sier Rustad.
– Tommy er en rask og kompetent fører som vi er svært glade for å ha blant våre førere. Sammen med Fredrik Ekblom, Robert Dahlgren og Thed Björk vil han gi oss de beste forutsetninger i årets sesong, sier Derek Crabb, Motorsportdirektør för Volvo Personvagnar AB.

Totalt representerer de førerne som hittil er bekreftet i Elitserien som man kaller TTA, hele 12 av de 16 siste årenes STCC-vinnere. Tommy Rustad har tatt to av disse 12 titlene, Richard Göransson fire, Fredrik Ekblom tre, Jan «Flash» Nilsson to og Thed Björk en.
Volvo Polestar Racing kommer til å stille med fire Volvo S60 i TTA – Elitserien i Racing 2012, et mesterskap med et helt nytt teknisk reglement og biler som drivs av en hybridmotor på over 400 HK.

Kalender – Elitserien i Racing 2012
12/05 – Karlskoga
02/06 – Anderstorp – Nationaldagsracet
16/06 – Göteborg – City Race
07/07 – Falkenberg – Västkustloppet
18/08 – Karlskoga – Kanonloppet
01/09 – Anderstorp
15/09 – Tierp Arena
29/09 – Göteborg – Grande Finale