Rustad og Volvo Polestar avslutter samarbeidet

Etter fem års samarebeid som har gitt fire SM-titler, avslutter Volvo Polestar og Tommy Rustad samarbeidet.

Årets TTA-finale i Göteborg for snart to uker siden, der Volvo Polestar sikret en Grand Slam – tre av tre mulige titler, ble siste løp for Tommy Rustad i det suksessrike teamet. I løpet av sine fem sesonger for Volvo Polestar leverte Tommy ti seiere, en førertittel og tre titler for team og merke. Nå tar 21 år gamle Linus Ohlson over den norske veteranens plass.

– Det har vært en sann glede å få æren av å jobbe med Tommy, sier Derek Crabb, Motorsportdirektør for Volvo Personvagnar AB.
Vi kommer ikke til å glemme Tommys kjørestil på banen eller den fantastiske prestasjonen med å vinne SM-gull i 2009-sesongen, med vår Volvo C30 som han var med og utviklet for oss, avslutter Derek Crabb.

Med sin spektakulære kjørestil har Tommy gjennom årene gledet  mange Volvo-entusiaster og motorsportvenner. Høydepunktet var 2009-sesongen da han vant STCC og ble Svensk Mester med Volvo C30, samt sikret teammesterskapet for Volvo Polestar Racing sammen med teamkollega Robert Dahlgren.

– Jeg er både stolt og takknemelig for å ha jobbet med Volvo Polestar i 5 sesonger, og ikke minst å bli Svensk Mester med teamet.
Å kjøre for Volvos fabrikksteam var en drøm jeg hadde siden jeg var liten. Denne drømmen har gått i oppfyllelse og i 2009 klarte jeg å ta Volvos første SM- tittel siden 1997, sier Tommy Rustad.

– Vi er veldig stolte av å ha jobbet med en person som er så real, lojal og stor lagspiller som Tommy, sier Christian Dahl, Teamsjef og eier av Volvo Polestar Racing.
Tommy har all grunn til å være stolt over resultatene han har levert disse årene, avslutter Dahl.