Rustad vil gjøre Sveriges nasjonaldag rød, hvit og blå!

rustad_tommy_1_450.jpgTommy Rustad vil gjøre «Svenska Flaggans Dag» til en rød, hvit og blå dag. Når det kjøres STCC-runde i Göteborg på selveste nasjonaldagen i Sverige, vil Rustad se det norske flagget vaie høyest av alle.

-Det hadde vel vært perfekt om en nordmann kunne vinne på selveste 6. juni i en svenskprodusert Volvo, gliser Tommy Rustad som virkelig er på hugget foran årets tredje STCC-runde. Det er det spektakulære gateløpet i Göteborg som står på programmet. Et løp som ble en publikumssuksess i fjor, og som også i år vil bli meget godt besøkt.

-Göteborg er jo hjembyen til Volvo også, så for meg er derfor dette løpet, sammen med runden på Vålerbanen, årets høydepunkt. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt, og jeg liker denne type gateløp, mener Rustad. Fabrikksføreren for Volvo ligger på en fjerdeplass etter de to første rundene.

-Jeg vil ha en helt nyoverhalt motor denne helgen, og mindre vekt i bilen jeg hadde forrige løp. Det er spesielt å kjøre et gateløp. Det er ingen tilgivelse å få om skulle gjøre en feil. Da er det rett i betongen. Men jeg føler at jeg mestrer slike forhold bra, så det er uten tvil seier jeg går for på lørdag, sier Rustad foran de to direktesendte løpene på Viasat Motor.

I fjor endte Rustad på en femteplass i gateløpet i Göteborg. Det kjøres to løp i hver runde av STCC og i årets første runde ble det henholdsvis 2. og 4. plass på Mantorp for Rustad. I andre runde i Karlskoga ble det 5. og 8. Plass. Dermed ligger han på en fjerdeplass sammenlagt med sin Volvo C30.

I morgen (fredag) er det trening i Göteborg, mens kvalifisering og begge løp kjøres på lørdag.

Den norske runden kjøres på Vålerbanen 28.-29. august.