Rustand vant Flesbergsprinten

Roger Rustand og kartleser Anita Hvambsahl vant lørdagens Flesbergsprinten i sin Ford Fiesta R5.

På hjemlige trakter var ikke Rustand truet i sin fremferd mot seier i løpet. Det var en fartsetappe i løpet som ble kjørt fire ganger, og Rustand vant den 3,2 km lange Vanegstadmogen alle fire ganger. Til slutt hadde han 17,7 sekunders margin til Olav Fredriksen/Trond Håvard Østheim i Ford Fiesta R5. I samme type bil endte Oddbjørn Røed/Oddbjørn Sande på en tredjeplass, 23,9 sekunder bak vinneren.
Best i nasjonal klasse, og med tohjulsdreven bil, ble Heine Rudi/Notra Bekkeseth i Peugeot 206. De endte på en sterk 4. plass totalt.
Tommy Herregården/Jonas Gulliksen ble best i klassen for firehjulsdrevne nasjonale biler med 7. plass totalt.

Det var 45 deltagere som fullførte løpet som ble arrangert av KNA Kongsberg.