Sølv til Kenneth Østvold

k_ostvold.jpgKenneth Østvold fra NMK Elverum ble best av de norske under helgens Viking Trophy i karting i Danmark. Østvold endte på andreplass i klassen KZ2.

Østvold var best i alt frem til finalen på den danske banen i Thy. Han vant prefinalen og hadde beste startspor i finalen. Men der måtte han gi tapt for hjemmefavoritten Andres Fasberg. Finske Leopold Ringbom endte på tredjeplass.
I samme klasse ble Steffen Lundanes nummer 8, Espen Liseth nummer 14 og Rene W. Svendsen nummer 19.

I klasse KF2 ble Ayla Ågren best av våre med en 8. plass. Ayla endte på 7. plass i prefinalen, men ble hindret av en krasj allerede i andre sving i finalen. Vinner ble danske Kevin Munkholm, fulgt av sine landsmenn Patrick Hansen og Nicolaj Møller Madsen.

I KF2 endte Finn Erik Rismyhr på 18. plass, Joakim Rokke på 22., Martin Tveter på 24. og Marius Johann Nakken på 25. plass.

I KF3 var det Dennis Olsen som ble best av de norske med 8. plass. Vinner ble Andreas Sebastian Hansen fra Danmark, fulgt av sin landsmann Kean Kristensen og russeren Sergei Karasev.

Tore Valvik endte på 15. plass i KF3, Øystein helgheim på 15., Mathis Nordgård på 16., Mats Borge Andersen på 18., Joachim Sander Sletten på 21., Robin Wessel Boge på 24., Nokolai Stien på 25. og Chris-Robin Funder på 28. plass.