Sørlie vant sesongens siste løp!

s_sorlie_bmw320_460.jpgStian Sørlie avsluttet sesongen i det tyske langdistansemesterskapet med seier på Nürburgring på lørdag.

Lørdagens siste løp i det Tyske langdistanse-mesterskapet ble en fin avslutning på sesongen for Stian Sørlie. Det var under store deler av løpet svært fuktig på den 25 kilometer lange banen, og det passet Stian og deres BMW 320d E90 svært godt. Ved målgang var de nummer elleve totalt i tillegg til en soleklar klasseseier blant dieselbilene.

-Dette var gøy. Forholdene i dag passet både meg og bilen kjempegodt. I dag var det ikke om å gjøre å ha mest hestekrefter under panseret, men heller og bruke de man hadde fornuftig. De raskeste bilene måtte ta det mye roligere for å holde seg på banen, og da profiterer vi stort i vår bil som kan kjøre mye jevnere hastigheter og derfor også lenger uten å måtte etterfylle drivstoff. Egentlig synd at ikke løpet varte et par timer til. Det var ordentlig moro utpå der i dag, gliser en fornøyd Stian Sørlie

De offisielle resultatlistene for mesterskapet er ennå ikke gjort tilgjengelig, men Stian har i hvert fall tangert fjorårets 8. plass totalt. Med dagen seier, skaffet han seg også ytterligere poeng i BMWs interne førermesterskap, som kan vise seg svært verdifulle når dette avgjøres om noen uker. Dette var også Stian Sørlies siste løp i 2008.