Samling for Junior Team Norway

talent_14_mars 2
Førerne i Junior Team Norway har vært samlet i to dager denne uken, og på programmet stod både alpint og paintball blant annet.

 

En vellykket to-dagers samling med førerne i Junior Team Norway ble avsluttet i går ettermiddag i Sandvika.

 

Programmet på årets første samling var variert med nye utfordringer for førerne i tillegg til gode samtaler med trenere. Teamet hadde med oss olympisk mester Hans Petter «Burre» Buraas som tok med førerne på en treningsøkt i skibakken og etterpå fortalte om sin vei mot verdenstoppen i alpint. Det er en del felles mellom bilsport og alpint, og Burre delte villig sine erfaringer.

talent_14_mars 1

Atle Gulbrandsen sto også på programmet og snakket om hvilke muligheter som i dag finnes for de som vil ut å skaffe seg en internasjonal karriere. Internasjonal bilsport er stadig i endring, førerne fikk derfor individuelle råd om hvilken retning, mesterskap og klasser de burde vurdere. For en sak er felles for denne gruppen, de vil alle satse på en internasjonal bilsportkarriere!

 

På samlingene legger man opp til alternativ trening som ofte tar førerne ut av sin egen komfortsone, og denne gangen var førerne i Drammen på Snyper Paintball der de ble satt på en riktig tøff prøve.

 

Om 14 dager (lørdag 29. og søndag 30.) arrangeres årets første fellessamling for alle unge bilsportutøvere, også denne gangen på NTG og Nadderudhallen i Bærum. Her står flere økter med basistrening og foredrag på programmet.