Satt som et skudd

K_Johansen_16_08
Selv om Kenneth Johansen ikke er helt fornøyd med femteplassen det ble til slutt, er han likevel svært godt fornøyd med resten av det som skjedde på Finnskogbanen på Flisa i helga.

– Dette var en bane som jeg ikke hadde kjørt på tidligere, og med tre ulike traseer fikk jeg ikke en gang testet alle disse før første omgang, sier Kenneth Johansen, som likevel kan se tilbake på en helg der det meste fungerte.
– Med to tredjetider som de beste omgangsresultatene var jeg direkte kvalifisert til fjerdesporet i A-finalen, og for andre gang sammen med Daniel Holten. Dermed har førere fra NMK Vikedal i to NM-runder tatt to av fire direkteplassar i A-finalen, det er bra, sier en strålende fornøyd Kenneth Johansen, som likevel fikk problemer med bilen under finalekjøringen.
– Fikk en ok start, men resten av feltet kjørte fort og det ble en del stresskjøring fra mi side. Da gasswiren røk etter fire runder måtte jeg bare gi meg og ta til takke med femteplassen, forklarer han, som roser de andre førerne fra NMK Vikedal som deltok i NM-runden.
– Vil si at alle fra NMK Vikedal denne gongen stod for mye underholdning, gode tider og spektakulær kjøring. Konge helg, slutter Kenneth Johansen.

Uoffisielt ligger Kenneth Johansen nå på en sjette plass i sin klasse i NM-sammendraget.