Schjerpen er klar for BMW i British GT

Aleksander Schjerpen  er blitt en sjåfør å regne med i GT-racing i utlandet. Han startet sesongen i år med 24-timersløp i Dubai i januar, og endte på en solid tredje plass i klassen. Da stilte han til start med en Lamborghini Huracán Super Trofeo. Nå er det klart at Schjerpen også kommer til å kjøre for Century Motorsport BMW i British GT i 2018 sesongen.

 

Avtalen ble signert like før påske, og brikkene faller dermed på plass for en ny stor satsning av Elverums-gutten.
Schjerpen har tidligere tre suksessfulle sesonger i British GT bak seg, med Ginetta i GT4 klassen. Han gjorde også et innhopp i serien i 2017 da i GT3 klassen ved siden av Lamborghini satsningen.

 

I år blir hovedfokuset på British GT igjen, men denne gangen med en BMW M4 GT4. Teamet Schjerpen skal kjøre for er Century Motorsport, som er eneste team i British GT med fabrikkstøtte fra BMW.

 

I år er det historiens største startfelt i British GT med hele 36 superbiler til start i mesterskapet, blant dem er Aleksander Schjerpen som blir eneste Nordmann i startfeltet.

 

Aleksander Schjerpen- #43 Century Motorsport BMW M4 GT4:

“ Jeg er veldig glad for å være tilbake i British GT, og spesielt i år, med så stort startfelt. Serien blir mer populær for hvert år som går, med så mange bilfabrikker og fabrikks førere til start tror jeg det er riktig sted å være.

Jeg ser frem til å være en del av BMW sin store satsning i serien og tror vi skal vise at vi kan være med å kjempe i toppen fra starten av. ”

 

Første løp i British GT:

Rockingham Motor Speedway, Corby, UK – Søndag 29 april 2018.