Se tre nordmenn i Porsche Supercup direkte på Viasat

Kommende helg starter årets Porsche Mobil 1 Supercup med hele tre biler med norske flagg til start. Og alle løpene kan du se direkte på Viasat Motor og Viaplay.

Dennis Olsen, Roar Lindland og Egidio Perfetti vil alle representere Norge i årets Porsche Supercup, som sendes direkte på Viasat Motor og Viaplay.

Olsen er en offisiell juniorfører for Porsche, og skal i år for første gang kjøre en full sesong for i Porsche Supercup. Olsen, som denne helgen vant begge åpningsløpene i Porsche Carrera Cup Deutschland, kjører for Lechner Racing.

Roar Lindland er igjen klar for en full sesong i Porsche Supercup. I fjor ble han nummer fjorten sammenlagt, og også i år kjører han for teamet MRS Racing. Lindland kjører samtidig den franske Porsche Cup’en, og var beste B-fører i det mesterskapet i sesongåpningen denne helgen.

Egidio Perfetti kjører også med norsk flagg på bilen, men navnet høres ikke særlig norsk ut. Italieneren har imidlertid norsk slekt på sin mors side og har i flere år kjørt i ulike Porsche-mesterskap med norsk flagg på bilen. I Porsche Supercup kjører han for Team MOMO-Megatron Team Partrax.

– Det blir spennende å følge denne trioen i årets mesterskap, og i tillegg til å sende alle løp direkte skal vi også følge de opp litt ekstra på våre Facebook-sider, sier Atle Gulbrandsen fra Viasat.

Motorsportsesongen er forøvrig godt i gang for Viasat med deres viktigste rettigheter som er Formel 1, MotoGP, NASCAR, Supercars og SpeedwayGP.

– Det har vært en spennende start på sesongen i alle mesterskapene vi følger. I tilegg sender vi Formel 2 og TCR International, hvor Stian Paulsen deltar i noen løp, direkte.

Porsche Supercup kjører som supportrace til Spania Grand Prix i Formel 1 på Circuit Barcelona-Catalunya til helgen.

Sendeskjema:

Lørdag 13. mai:

10.55: Formel trening 3

13.40: Formel 1 kvalifisering

15.35: Formel 2, løp 1

18.20: Porsche Supercup, løp 1

Søndag 14. mai:

10.30: Formel 2, løp 2

11.40: Porsche Supercup, løp 2

13.15: Formel 1, Spania GP

Alt sendes direkte på Viaplay og Viasat Motor.