Seier til Møller Bil Motorsport

Moller_bil_2015 planer
Møller Bil Motorsport startet sin sesong i det tyske langdistansemesterskapet VLN med å vinne sin klasse.

 

Møller Bil Motorsport kjørte lørdag årets første løp i det tyske langdistansemesterskapet VLN på Nürburgring Nordschleife. Ni biler stilte til start i klassen for biler med toliters turbomotorer, og det norske Audi-teamet gikk helt til topps.

 

Dagen startet på beste måte da Kenneth Østvold sikret teamet pole position på en opptørkende bane. Atle Gulbrandsen startet så løpet i regnvær, men etter to runder tørket det opp, slik at han måtte inn i depotet for å bytte til slicks. Atle beholdt ledelsen helt frem til neste depotstopp, hvor Håkon Schjærin tok over. Også Schjærin beholdt ledelsen, og avstanden ned til resten av feltet bare økte. Kenneth Østvold kjørte de siste rundene, og til tross for litt problemer med girkassa, noe som gjorde at han måtte ta det med ro på de siste rundene, kunne Møller Bil Motorsport juble for årets første seier.

 

– Det er godt å starte sesongen med en seier. Det ble ekstra spennende i dag på grunn av problemene med girkassa, men bilen holdt helt til mål og igjen har våre mekanikere gjort en kjempeinnsats hele helgen, sier Håkon Schjærin, som med lørdagens seier nå er den mestvinnende nordmannen i VLN-mesterskapet noensinne.

 

Neste løp for Møller Bil Motorsport er på den samme banen og i det samme mesterskapet i august.