Seier på Rally Hadeland for Veiby

På krevende vinterveier vant Ole Christian Veiby og Jonas Andersson i dag Rally Hadeland, 18 sekunder foran Mads Østberg, som ble nummer to.

 

–      Så utrolig deilig med seier i dag! Det har vært en veldig krevende dag på skogen, og på de siste prøvene kjentes det mer som det gikk mer baklengs enn framover, men tydeligvis fort nok.

 

Ole Christian og Jonas lå i tet hele dagen med sin Volkswagen Polo GTI R5,  og vekslet med Eyvind Brynildsen om å lede løpet. Etter 6 snøfylte fartsetapper ble det seier til Ole Christian og Jonas i den andre norske NM-runden i 2019.

 

–      Det har vært ett ordentlig start-felt i dag, og hard konkurranse, så da smaker seieren ekstra godt! Bilen har fungert perfekt hele dagen, selv på de utrolig krevende forholdene som var i dag, så har det allikevel gått greit. Dette er en kjempe-boost foran Rally Sweden!

 

Ole Christian Veiby og Jonas Andersson starter nå forberedelsene til VM-runden i Sverige, hvor de skal kjøre i team med regjerende verdensmester i Rally-cross, Johan Kristoffersson. Begge skal konkurrere i en Volkswagen Polo GTI R5. Rally Sweden kjøres 14 – 17 februar.