Seier til Frank Tore Larsen


Frank Tore Larsen og gjestekartleser Gøril Nørstebø Undebakke kjørte inn til seier i NM-runden Aurskog Høland Rally lørdag. Dette var Larsens første løp etter oppbyggingen av teamets Ford Fiesta R5.

Det ble tidlig klart at kampen om totalseieren i årets Aurskog Høland Rally ville bli en tett kamp mellom Anders Grøndal og Frank Tore Larsen. Med mange korte fartsetapper og få kilometer begynte tiendelskampen allerede fra første meter.

 

”Jeg følte meg noe rusten fra start, men ettersom etappene i området rundt Bjørkelangen har gått flere år på rad klarte jeg å holde et høyt tempo til tross. Flyten var god, men manglende kjøretrening det siste halve året gjorde at det ble litt for mange små førerfeil”, sier Frank Tore.

 

Differansen mellom de to førerne totalt var faktisk aldri mer enn 1,5 sekund i løpet av de 12 fartsetappene. Med en knalltid på den 1 km lange siste fartsetappen klarte Larsen til slutt å sikre seg seieren med en margin på 0,2 sekunder.

 

”Det er en fantastisk følelse å stå her som vinner to måneder etter kræsjen på Azorene. Det har blitt gjort en formidabel jobb med pappa i spissen for å bygge opp bilen igjen og da føles det bra å kunne gi dette tilbake. Fighten med Anders i dag har vært inspirerende for meg med tanke på å finne tilbake gleden og det var deilig å trekke det lengste strået til slutt.”