Seier til Pål Varhaug

varhaug43.jpgPål Varhaug vant den andre av to finaler i formel-serien AutoGP på Hungaroring i Budapest i dag.

Varhaug kjørte inn til tredje beste tid under kvalifiseringen på den ungarske formel 1-banen. Briten Adrian Quaife-Hobbs, som topper serien sammenlagt, var raskest.
Det første av de to løpene ble også vunnet av Quaife-Hobbs, mens Pål Varhaug kjørte inn til en femteplass.

I det andre løpet ble det et durabelig oppgjør mellom Pål Varhaug og Adrian Quaife-Hobbs. De fulgte hverandre tett under hele løpet, og til slutt var Pål 0,8 sekunder foran briten over målstreken. Det var mer enn 50 000 tilskuere som så det spennende oppgjøret. Løpene ble kjørt sammen med WTCC, og det var over 50 000 tilskuere som så Varhaug vinne.

Med helgens resultater gikk Pål Varhaug opp på 2. plass sammenlagt med sin 105 poeng. Quaife-Hobbs leder med 148.