Seier til Stian Paulsen

S_Paulsen_15_Silverstone
Stian Paulsen kjørte inn til sin første seier for sesongen i Seat Leon Eurocup på Silverstone i helgen.

Fredrikstad-gutten hadde en god helg på den britiske banen. Han var best i kvalifiseringen, vant første løp og tok femteplass i det andre. Dermed ble det mange poeng, og Stian ligger nå på en andreplass i cupen etter at tre runder og seks løp er unnagjort.

-Det har vært en superhelg på Silverstone. Jeg var uheldig i første runden på andre løp og falt med til en 11. plass, men klarte å ta meg opp til femteplass igjen, etter et løp jeg var svært godt fornøyd med, sier Stian Paulsen.

I første løp vant han foran sammenlagtleder Pol Rosell fra Spania, og med Mikel Ascona på tredjeplass.
Det andre løpet ble vunnet av Jonathan Cocker fra Storbritannia foran hans landsmann Alexander Morgan.
Sammenlagt leder fortsatt Pol Rosell med 42 poeng. Stian Paulsen har 40 og Mikel Azcona har 34.

Neste runde kjøres på Red Bull Ring i Østerrike 4.-5. juli.