Sesongåpning for døren

Det nye året vil ikke være en uke gammelt en gang når bilsportsesongen dras i gang med både rally og regularity-løp på lørdag.

NMK Nore og Uvdal arrangerer sprintrallyet Smådølsprinten på lørdag. Løpet består av tre fartsetapper og har sin base på Smådøl Motorsenter. Arrangøren har satt en begrensning på 50 deltagere, og per i dag inneholder startlisten 48 navn.
Løpet er også første runde i et cupsamarbeid med KNA Kongsbergs Flesbergsprinten 11. februar.

Det er mange interessante navn på startlisten i Smådølsprinten. Maris Aasen /Marlene Engan Aasen debuterer med sin nye VW Polo Rally2 blant annet.
I Nasjonal klasse 2WD er hjemmeførerne Jan Egil Halland i BMW M3 og Ole Gunnar Skogli i Ford Sierra Cosworth helt klart blant favorittene. I nasjonal 4WD stiller blant andre Petter Sæves Waskaas med sin Subaru.

Vi merker oss også at Olav Fredriksen er påmeldt i historisk klasse med Volvo 240.

Informasjon om Smådølsprinten finnes på offisiell oppslagstavle på Sportity-appen der det kommer resultater og andre meldinger. Passord: Ssprinten2023. Eller er det info på http://numedals-rally.no

Asker og Bærum Motorsport arrangerer årets første Regularity-løp på lørdag, Vinter Challenge 2023. Løpet har sin base på Lierkroa og det er 22 deltagere på startlisten. Informasjon om løpet finnes her. Vinter Challenge 2023 – ABMO

Med disse løpene på lørdag er altså årets sesong i gang, og både arrangører og deltagere ønskes lykke til.