Sesongavslutning for Dennis Olsen

Dennis Olsen (N), Nick Yelloly (GB) Porsche Carrera Cup Deutschland - 07 Nürburgring 2016

Denne helgen er det klart for årets to siste løp i Porsche Carrera Cup Deutschland på Hockenheim. Norske Dennis Olsen har som mål å forsvare tredjeplassen sammenlagt.

Dennis Olsen er i ferd med å avslutte en fantastisk debutsesong som juniorfører for Porsche. Allerede har han vunnet rookie-mesterskapet i den tyske Porsche Cup’en, og han har imponert i sine innhopp i Porsche Supercup, GT3 Cup Challenge Middle East og VLN. 20-åringen fra Våler utenfor Moss ligger også på en tredjeplass sammenlagt i den tyske Porsche Cup’en.

– Målet mitt denne helgen er å sikre tredjeplassen sammenlagt. Det blir vanskelig å gjøre noe med Sven Müller og Christian Engelhart på plassene foran, men en tredjeplass i min første sesong er uansett langt over forventning.

Som oppvarming til finalen på Hockenheim deltok Dennis i det forrige VLN-løpet på Nürburgring Nordschleife. Denne gangen var kjøretøyet en Porsche Cayman GT4, og Dennis viste nok en gang et godt tempo helt til teamet måtte bryte med tekniske problemer.

I årets 14 første løp i Porsche Carrera Cup Deutschland har Dennis vært på pallen i halvparten, og det ligger an til at han ender på en av de beste plasseringene av en første års juniorfører for Porsche i dette mesterskapet noensinne.

Helgens første løp går lørdag klokken 18.00, mens det andre løpet går søndag 11.55. Begge løpene kan sees direkte på www.porsche.de/carreracup